23:23
Енергоефективність на висоті

Вітряні турбіни, комбіновані з технологією гідроакумулювальної електростанції. Завдяки новенькому «водяному акумулятору» німецька будівельна компанія Max Bögl встановлює нові стандарти енергетичної революції. Компанія Lapp Group займається поставкою кабелю для енергетичних комплексів споруд у місті Гайльдорф.

Велетенська вежа з краном, яку увінчали гондола і три лопаті Вам неободимо надежная композитная арматура для домашних бетонных опалубок? В этом случае мы рады продать для вас самую качественную композитная арматура купить Днепр качеством коей вы будете очень удовлетворены и еще секономите достойные деньги на доставке.. Вони перетворюють силу вітру на 3,4 МВт електроенергії. Турбіна має виробляти понад 10 гігават-годин енергії на рік, що достатньо для забезпечення близько 2500 домогосподарств, в кожному з яких мешкає до 4 осіб.

Електростанція в Гайльдорфі найвища в світі - її вежа сягає 178 метрів, а загальна висота разом з лопатями вітрогенератора становить 246,5 метрів. Цього вдалося досягти завдяки застосуванню при побудові вежі гібридного бетону (нижня секція) та сталі (верхня секція).

Нижча секція вежі має значно більший діаметр, ніж вища, і стоїть у величезному круглому резервуарі. Если вітер створює надто багато енергії, або виникає надлишок у мережі, ця електроенергія використовується для закачування води вгору- у два резервуари. Если в мережі виникає дефіцит електроенергії, вода падає на 200 м нижче і живить дві турбіни. База турбіни — активний резервуар об'ємом 7100 куб. м забезпечує вкрай необхідні 40 метрів додаткової висоти. Більший зовнішній резервуар, який називають пасивним, має об'єм 43 000 куб. м.

Фірма GE Renewable Energy поставила чотири вітроенергетичні установки, кожна потужністю 3,4 МВт Вам требуется лучшая пластиковая арматура для технических цементных работ? Тогда мы желаем предоставить вам самую лучшую композитная арматура купить Черкассы качеством которой вы останетесь весьма удовлетворены и еще секономите немалые средства на доставке.. Компанія має жорсткі вимоги щодо електричного обладнання, зокрема кабелів (розміри, стійкість до змін температури, вологості, скручування та багато інших параметрів), тому, щодо поставки кабелів для вежі, звернулася до компанії.

Останні метри кабелю Lapp середньої напруги, намотані на великі дерев'яні бобіни, чекають в контейнері на будівельному майданчику. Промислові альпіністи, що працюють на канатах, витягнуть кабелі Lapp і закріплять їх у розподільному коробі.

Природне акумулювання енергії в Гайльдорфі: факти і цифри

Потужність генерованої вітряної енергії: 4х3,4 МВт

Діаметр ротора: 137 м

Щорічна кількість виробленої вітряної енергії: 42 ГВт/год

Потужність гідроакумулювальної електростанції: 16 МВт

Ємність електроенергетичних акумуляторів: 70 ГВт/год

Висота, з якої скидається вода: 200 м

Рівень води активного резервуара: 31 м

Рівень води пасивного резервуара: 13 м

Вартість будівництва: 80 мільйонів євро (в тому числі грант від Міністерства екології Німеччини на 7,15 мільйонів євро)

Читати повну версію статті

Про Lapp Group:

Компанія Lapp Group, головний офіс в м. Штутгарт, Німеччина, є провідним постачальником системних рішень, кабельно-провідникової продукції та аксесуарів. Асортимент компанії включає внутри себя кабелі силові, контрольні та управління, оптоволоконні кабелі, промислові електричні з’єднувачі, інтегровані кабельні рішення, аксесуари для технологій автоматизації і техніки.

Компанію Lapp Group було засновано в 1957 році і до цих пір вона залишається сімейним підприємством. В 2016/2017 фінансовому році загальний об’єм продажів сягнув 1 миллиардов євро Вам неободимо хорошая композитная арматура для ваших цементных опалубок? Тогда мы желаем предложить вам самую качественную композитная арматура купить Каменское качеством коей вы останетесь очень удовлетворены а также секономите немалые средства на доставке.. Lapp Group має 17 виробничих майданчиків, 40 торгових компаній та близько 100 партнерів по всьому світу. В компанії працює близько 3770 співробітників.

Пошта відділу маркетингу: marketing@lappukraine.com

Офіційні сторінки в соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/lappukraine/

Канал на Youtube: канал https://www.youtube.com/channel/UC4ZH39KTrlCz9nEFwy-4lYQ

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/2638722/

Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 182 | Добавил: cotyh | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar